Uskelan Rotaryklubin kirjamyynnillä kesätyötä 6 nuorelle

Uskelan Rotaryklubi on talven ajan myynyt ahkerasti salolaisen yrittäjän Taisto Lehden omakustanteisia Yrittäjän matka -kirjoja. Nyt kirjamyynnistä saadut rahat on luovutettu salolaisille yrityksille ja yhteisöille nuorten kesätyöllistämistä varten. Kaiken kaikkiaan varoja kertyi 3700 euroa ja niillä pystytään tarjoamaan kesätyötä 6 nuorelle. Lisäksi varoista tullaan luovuttamaan stipendi Werner Sillanpäälle Nuorten ammattitaidon MM-kisamatkaa  varten.

Työllistävät työnantajat ovat: Astrum Auto Oy, Ihme ja Kumma työpaja, Maripa Oy, Rikala-Seura ry, Salva ry ja Vetman Oy.  Työllistävät yritykset ovat itse haastatelleet ja valinneet heille tulevat nuoret. Artturi menee Astrum Autoon autonasentajan hommiin, Markus jatkaa ruuanvalmistusprojektiaan Ihme ja Kummassa, Milena hyllyttää Ylhäisten Sisustustehtaalla (Maripa Oy), Katariina toimii kesäoppaana ja kahvilassa Trömbergin kievarissa, Linda palvelee asiakkaita Ilolansalon ravintolassa ja Eetu ahkeroi kesäpoikana Vetmannilla.

Projektin mahdollistanut yrittäjä Taisto Lehti kiittää Uskelan Rotaryklubia onnistuneesta projektista ja hänen sydäntään lämmittää erityisesti lahjoituskohde, ensimmäisen työpaikan mahdollistaminen nuorille.