Uskelan klubin 15. viikkokokous 30.10. ja PPK

Hei !

Uskelan Rotary-klubin viikkokokous to 30.10. pidetään Seurahuoneella klo 16:45 alkaen. Ohjelmassa on Tapio Laakson (Greenpeace Suomi) vierailuesitelmä arktisesta öljynporauksesta otsikolla “Arktinen kanarialintu”. Lisätietoa täältä.

Tervetuloa !

Perjantain Paikkauskokous (PPK)
———————————————
Olet ehkä ihmetellyt, mitä PPK:ille kuuluu. Asia ei ole unohtunut. Olemme tutkineet mahdollisuutta tehdä vierailu Uudenkaupungin autotehtaalle. Törrösen Timo on tätä valmistellut.

Tehdaskierroksia järjestetään arkisin klo 9-17 välisenä aikana ja se kestää vajaan 2 tuntia. Jotta voisimme osallistua tehdaskierrokselle, meidän pitäisi olla Uudessakaupungissa klo 15, jolloin Salosta on lähdettävä klo 13.

Pyydän sinua miettimään osaltasi kiinnostustasi ja mahdollisuuksiasi osallistua PPK:hon, joka suuntautuu autotehtaalle. Kysyn jäsenten kiinnostusta asiaan 30.10. viikkokokouksessa. Kyse on siis tässä vaiheessa sen selvittämisestä, löytyykö kiinnostuneita tarpeeksi monta (väh. luokkaa 10), jotta matka on järkevää järjestää.

PPK:n periaatteet
– ajankohta on joku marraskuun perjantai-iltapäivä + ilta (päivämäärä vielä avoin, sovitaan kun tiedetään onko kiinnostuneita riittävästi)
– lähtö Salosta klo 13 tilausbussilla
– perillä Ukissa klo 15
– tehdaskierros klo 15-17
– ruokailu porukalla Ukissa tehdaskierroksen jälkeen
– takaisin Salossa illalla
– Avecit ovat tervetulleita mukaan

Tehdaskierroksen kokonaishinta on 300 eur. Tämän päälle tulee bussin vuokra. Näiden yhteissumma jakaantuu osallistujien kesken maksettavaksi Lisäksi ruokailu ukilaisessa ravintolassa.

Mieti asiaa ja jutellaan lisää ensi torstaina.

t. Torsti

Torsti Poutanen
Presidentti
Uskelan Rotary-klubi, Salo