Ilkka Ratamo Vuoden Veli

Ilkka Ratamo, SaSa, HaHa Kuva Minna Määttänen SSS
Ilkka Ratamo, SaSa, HaHa
Kuva Minna Määttänen SSS

Vuoden 2014 Sisko/Veli valinnan suoritti Simo Tuulensuu. Simo esitteli keräämänsä valinnan historian ja avasi myös unohduksissa olleen Vuoden Sisko/Veli -valinnan taustoja. Valinta aloitettiin Pertti Syväperän johdolla vuonna 1997 ja tavoitteena oli tuoda esille ja palkita alle 18-vuotiaiden parissa toimivia vapaaehtois- ja muita työntekijöitä.

SSS referoi Ilkan uraa seuraavasti ”Vaskiolla asuva Ilkka Ratamo on valittu tänä vuonna Vuoden Veljeksi. Uskelan rotaryklubi valitsee vuosittain Vuoden Veli tai Sisko -henkilön, joka on tehnyt pitkäkestoista, ansiokasta ja arvokasta työtä nuorten hyväksi Salon alueella.” SSS:n artikkeli löytyy kokonaisuudessaan täältä.

Ratamo palkittiin tunnustuksena pitkäaikaisesta, esimerkillisestä sitoutumisesta lasten ja nuorten harrastustoiminnassa. Hän on opettanut ja ohjannut lapsia ja nuoria menestyksellisesti vastuullisessa ampumaurheilussa.” Ilkka on toiminut ohjaajana sekä Salon Seudun Ampujissa että Halikon Hakoniskoissa ja on nykyään töissä  harrastustaan tukevassa ammuntaurheilua kehittävässä mobiilituotteita suunnittelevassa Right Spot Oy:ssä (Youtube 1,

Ilkan esitys ilmestyy liitetiedostona myöhemmin.