DG Heidi vierailulla

D1410 Piirikuvernööri Heidi Caven vieraili Uskelan klubissa keskustelmassa rotarytoiminnan tuulista haasteista. Aluksi käytiin neuvottelua hallituksen kanssa Uskelan klubin toimintasuunnitelman eli klubijohtosuunnitelman linjauksista.
Heidi päivitti tilannekuvaansa toiminnastamme ja antoi ohjeita arjen haasteisiin kuten jäsenyys, tavoitteet, toimikuntien tehtävät, hyväntekeväisyysprojektit ja tietenkin Heidi media-ihminen kun on niin julkisuuskuva ym.

Hallituksen tapaamisen jälkeen käytiin yhdessä klubin kanssa läpi DG:n luomat piirin tavoitteet uudella tyylillä – videolla. Tämän jälkeen käytiin keskustelua klubimme jäsenistöä kiinnostavista asioista kuten DG:n ja piirin roolit ja tehtävät, PolioPlus toiminnan tulokset ja mahdolliset tehtävät Polio-projektin tarpeen hiipuessa. Todennäkköisesti jatkossa uudeksi teemaksi noussee lukutaito – siis kyky lukea tekstiä ja itse ymmärtää mitä ympärillä tapahtuu. Klubissamme herätettiin myös kysymys medialukutaidosta meillä korkean lukutaidon maissa.
Asiapitoinen, iloinen ja välillä lennokaskin keskustelu avasi puolin ja toisin näkemyksiä. 

Klubissamme vieraili myös Rotaryzone 17 koordinaattori Erik Stenström. Hänen eräänä tehtävän on yhdessä n. 45 kolleegansa tavoin kouluttaa ja edistää Piirikurvernöörejä pohjoismaiden, Balttian ja Venäjän alueilla. Sovimme, että Erik salonseutulaisena ja RC Reach Salo -klubin jäsenenä vierailee lähiaikoina klubissamme antamassa infoa roolistaan.

Alla kuvia tapahtumasta. 

Tervesin Jari Laku Laakkio
#RcUskela pressa

#RcUskela #DGvierailee #DGHeidiCaven