Salon Rotaryklubi

Jäsenmäärä:

34 jäsentä +

1 kunniajäsen

Salon Rotaryklubin vuonna 1948 perustetun 37 jäsenen klubin presidenttinä kaudella 2021-2022 on Jari Seikkula ja sihteerinä Jukka Vuorio . Kauden 2022-2023 presidenttinä tulee toimimaan Janne Väistö.

Klubi kokoontuu Rikalassa, Asemakatu 15 maanantaisin klo 11:15 – 12:30. Klubiohjelman näet tästä.

Salon Rotaryklubin toiminnan ydintä ovat viikkokokous, kansainvälinen oppilasvaihto ja yhteiskunnallinen palvelutoiminta.

Salon rotaryt kokoontuvat maanantaisin yhteisen lounaan merkeissä. Nyt korona pandemian pitkittyessä viiikkokokoukseen on mahdollista osallistua myös etänä. Viikkokokous on väylä monipuoliseen ja usein oman ammattialan ulkopuoliseen, uuden tiedon saamiseen ja omaksumiseen. Viikkotapaaminen antaa myös mahdollisuuden verkottumiselle ja uusien henkilösuhteiden luomiselle. Salon rotaryklubi pyrkii panostamaan erityisesti viikko-ohjelman ajankohtaisuuteen, monipuolisuuteen ja mielenkiintoisuuteen.

Vaihto-oppilastoiminta lisää nuorten yhteiskunnallisia valmiuksia sekä kykyä vastata kansainvälisyyden haasteisiin. Salon klubi on vuosittain sekä lähettänyt että vastaanottanut yhden vaihto-oppilaan. Rotaryjärjestö on jo itsessään portti kansainvälisiin suhteisiin niille, jotka ovat kiinnostuneita toimimaan maamme rajoja laajemmissa yhteyksissä.

Salon Rotaryklubin jäsenet ovat mukana yhteiskunnallisessa palvelutoiminnassa sekä osana kansainvälistä Rotaryjärjestön kampanjointia että vuosittain päätettävän oman palveluprojektin puitteissa.

Tervetuloa mukaan joukkoomme!

Mika Kortelainen

Nettivastaava
mika.kortelainen (@ ) live.com

Löydät Salon Rotaryklubin Facebookista viereisestä kuvakkeesta.