Salon Rk

Salo_old_vaakuna_100x139

1948 perustetun 39 jäsenen klubin presidenttinä kaudella 2019-2020 on Ari Tiainen ja sihteerinä Janne Väistö. Kauden 2020-2021 presidenttinä tulee toimimaan Kari Ehrnrooth.

Klubi kokoontuu Salon Seurahuoneella, Asemakatu 1  keskiviikkoisin klo 12:30 – 13:45.

Salon rotaryklubi on vuonna 1948 perustettu päiväklubi, jonka jäsenmäärä on tällä hetkellä 39. Salon Rotaryklubin toiminnan ydintä ovat viikkokokous, kansainvälinen oppilasvaihto ja yhteiskunnallinen palvelutoiminta.

Salon rotaryt kokoontuvat joka keskiviikko yhteisen lounaan yhteydessä. Viikkokokous on väylä monipuoliseen ja usein oman ammattialan ulkopuoliseen, uuden tiedon saamiseen ja omaksumiseen. Viikkotapaaminen antaa myös mahdollisuuden verkottumiselle ja uusien henkilösuhteiden luomiselle. Salon rotaryklubi pyrkii panostamaan erityisesti viikko-ohjelman ajankohtaisuuteen, monipuolisuuteen ja mielenkiintoisuuteen.

Vaihto-oppilastoiminta lisää nuorten yhteiskunnallisia valmiuksia sekä kykyä vastata kansainvälisyyden haasteisiin. Salon klubi on vuosittain sekä lähettänyt että vastaanottanut yhden vaihto-oppilaan. Rotaryjärjestö on jo itsessään portti kansainvälisiin suhteisiin niille, jotka ovat kiinnostuneita toimimaan maamme rajoja laajemmissa yhteyksissä.

Salon Rotaryklubin jäsenet ovat mukana yhteiskunnallisessa palvelutoiminnassa sekä osana kansainvälistä Rotaryjärjestön kampanjointia että vuosittain päätettävän oman palveluprojektin puitteissa.
Tervetuloa mukaan joukkoomme!

Salon Rotaryklubin perustiedot