Jul 182014

Hyvä Uskelan Rotary !

Rotary-vuosi 2014-2015 alkoi vajaa kolme viikkoa sitten. Haluan tällä viestillä toivottaa sinut tervetulleeksi mukaan Uskelan klubin uuteen Rotary-vuoteen. Alkavana vuonna klubimme toiminnassa näkyvät mm. seuraavat painopisteet

– järjestää viikkokokouksiin kiinnostava ohjelma, joka houkuttelee siskot ja veljet mukaan kokouksiin
– hoitaa kunnialla perinteiset tapahtumamme: vammaistapahtuma, vuoden sisko/veli, intercity-kokous jne.
– isännöidä ranskalainen vaihto-oppilaamme Valentin Catteau
– lähettää yksi salonseutulainen nuori vuosivaihtoon kesällä 2015
– löytää pari uutta jäsentä klubiimme

Syksyn ohjelma löytyy kotisivuiltamme. Kevään ohjelman teko alkaa elokuussa ja siihen tulen kutsumaan jäseniä laajemmin mukaan kuin mitä ehdin teitä käyttää syksyn ohjelman teossa. Hallitus päättää elokuussa, järjestetäänkö syksyllä Perjantain paikkauskokouksia (PPK) viime vuoden tapaan.

Syksyn viikkokokousohjelma alkaa to 24.7. klo 17:00 Vuohensaaressa pidettävällä vierailukokouksella. Tervetuloa mukaan. Nähdään siellä.

t. Torsti

Torsti Poutanen
Presidentti
Uskelan Rotary-klubi

Sorry, the comment form is closed at this time.